Puterea public speaking-ului

„Talking Titans”

Vorbitul în public este ceva ce fiecare dintre noi face în fiecare zi, într-un mod mai mult sau mai puțin conștient. Tracul intervine atunci când îl facem „oficial”. De unde vine tracul acesta? El își are originile în educația timpurie, în experiențele avute în școală, grupurile de prieteni sau serviciu. Este păcat că acest trac blochează poveștile autentice ale multora, oprindu-i din a împărtăși cu ceilalți mesaje valoroase, informații utile și inspiraționale.

Drept urmare, acest training are ca scop identificarea problemei sursă, a momentului în care acel blocaj a apărut, iar mai apoi îţi va oferi instrumentele pentru a-l depăşi ajutându-te astfel să-ţi transmiţi mesajul.

Modulul este împărțit pe trei zile, după cum urmează:

Prima zi

Noi toți am crescut cu povești. Le iubim, ne place să le ascultăm și din ele învățăm cel mai bine. Prima zi este axată pe elementele importante și relevante ale storytelling-ului în construirea discursului:

 • Analiza elementelor ce ne fac să reținem o poveste
 • Memoria umană și impactul poveștilor asupra memoriei
 • Structura unei povești în funcție de obiectivul setat
 • Construirea scheletului poveștii personale

La sfârșitul acestei zile vei pleca acasă cu obiectivele setate pentru propriul tău discurs, cu structura potrivită și adaptată nevoii tale cât și cu acea poveste din experiența ta anterioară care să susțină mesajul tău pentru audiență. Vei avea fundația discursului tău.

A doua zi

Se spune că în maxim 15 secunde de la începerea discursului, publicul va decide daca dorește să te asculte până la capăt. Așadar, cele două aspect principale tratate în a doua zi de curs sunt elementele persuasiunii și aplicarea lor în Public Speaking, cât și zona de emoție. Emoția este baza legăturii dintre oameni, este podul prin care te vei conecta la audiență. Această zi de curs te va ajuta să fii autentic și să te raportezi corect la audiență.

 • Principiile persuasiunii și importanța lor în Public speaking
 • Emoțiile și inteligența emoțională în Public speaking
 • Raportarea la audiență și conexiunea cu aceasta

La sfârșitul acestei zile vei merge acasă cu discursul finisat din punct de vedere conținut, cât și cu satisfacția de a-ți fi canalizat corect emoția în vederea conectării cu audiența.

A treia zi

Ai observat vreodată cum unii speakeri se mișcă natural pe scenă, în vreme ce alții par mai degraba țintuiți într-un loc, vorbind crispați? Probabil că mai multă plăcere ți-a făcut să-l urmărești pe primul. De aceea, îți propunem să fii și tu ca primul. Iar pentru asta, în a treia zi de curs vom atinge următoarele aspecte:

 • Elemente de body language in Public Speaking
 • Pregătirea personală și a spațiului
 • Aspecte de tonalitate, ritm, cadență

La sfârșitul acestei zile vei deține toate elementele de tehnică necesare rețetei de succes.

Cui îi este destinat acest curs?

 • Persoanelor care vor să-și îmbunătățească tehnicile de vorbit în public
 • Persoanelor care vor să exerseze
 • Persoanelor care nu au ținut niciodată un discurs și vor să deslușească tainele public speakingului
 • Celor care vor să-și învingă fricile într-un mediu sigur și cald
 • Celor ce vor să-și găsească povestea personală și s-o transmită celorlalți
 • Oamenilor de vânzări, managerilor care au de ținut multe prezentări în fața unei audiențe vaste
 • Trainerilor și celor care vor să pășească în direcția formării.

Acest curs este structurat 30% teoretic și 70% practic. Iar feedback-ul pe care îl vei primi va fi dat dintr-o zonă de empatie și înțelegere. De asemenea, ce diferențiază acest curs de celelalte pe care le vei găsi pe piață este faptul că lucrurile se vor petrece în ritmul tău. Vei ține discursul tău în momentul în care te vei simți pregătit, fără să te simți forțat.

Detalii organizatorice:

Te poți înscrie la oricare din cele trei zile dorești. Pentru o experiență completă, recomandăm totuși participarea la toate cele trei zile de curs.

Costurile sunt după cum urmează:

O zi de curs – 130 lei

Două zile de curs – 200 lei

Tot modulul – 360 lei

Număr maxim de participanți – 12

Programul va fi anunțat în curând. Urmărește pagina noastră de facebook pentru promoții și/sau alte reduceri.

Hai să fii și tu Talking Titan :)