Psihoterapie

Ce pot să fac eu pentru mine ca să-mi fie bine?

Am întâlnit de multe ori oameni triști, oameni care simt că sunt la capătul puterilor, oameni care au nevoie de susținere și înțelegere. În tot procesul meu de evoluție și dezvoltare profesională şi umană, am simţit mereu nevoia de susţinere, înţelegere şi uneori apreciere

Recunosc, am fost o persoană rănită; o persoană care desi a făcut facultatea de Psihologie, multă vreme nu a crezut în terapie. Pentru că era prea dureros să mă uit la mine și să accept traumele. Însă, așa cum spune Freud: „Emoțiile care nu sunt exprimate nu mor niciodată. Sunt îngropate de vii și revin mai târziu, în feluri mai urâte.” Și așa a fost: emoțiile mele au început să iasă și să mă scoată din uz. Și-atunci mi-am dorit să mă accept pe mine, să mă iubesc cu rănile închise, cu cicatricile și cu durerile din trecut. Acela a fost momentul în care am acceptat terapia. Atât din postura de client cât și din cea de cursant, pentru formare.

Știu că uneori lumea înconjurătoare singurătatea, tristețea, rănile pot fi copleșitoare.

Nu ești singur(ă).

Ce îți ofer în întâlnirile noastre este căldură, empatie și înțelegere. Un spațiu în care să îți permiți să te eliberezi de negura trecutului și să poți trăi în prezent. Un context în care să poți crește, în care să te bucuri sincer de reușitele tale și să simți aprecierea pe care o meriți. Un loc datorită căruia să poți ajunge să te întrebi, în mod asertiv, constructiv și doritor de acțiune: Ce pot să fac eu pentru mine ca să-mi fie bine?

Contactează-mă și hai să stabilim împreună următoarele zile luminoase pentru tine.

Cristina