Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 04-mai-2020

Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de Utilizare”) cu atenție înainte de a utiliza site-ul betterist.ro („Serviciul”) operat de Imagery and Growth SRL („noi” sau „al nostru”).

Accesul și utilizarea dumneavoastră a acestui Serviciu sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte ai termenilor, renunțați la dreptul de a accesa Serviciul.

Proprietate Intelectuală

Serviciul, conținutul și funcționalitatea Serviciului sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Imagery and Growth SRL.

Link-uri către alte site-uri

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri externe sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de către Imagery and Growth SRL.

Imagery and Growth SRL nu deține controlul și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politicile sau practicile oricăror site-uri sau servicii aparținând unor terțe părți. De asemeni, recunoașteți și sunteți de acord că Imagery and Growth SRL nu va fi responsabil sau pasibil, în mod direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată de către (sau în legătură cu) utilizarea sau dependența de orice conținut, bun, sau serviciu disponibil pe sau prin oricare din aceste site-uri sau servicii.

Vă recomandăm cu tărie să citiți toți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii terțe pe care le utilizați.

Legea Guvernantă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Incapacitatea noastră de a impune orice drept sau prevedere ai acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare ale acelor drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni se consideră a fi invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, prevederile rămase ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie

Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și precedă și înlocuiesc orice acord anterior pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră.

Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului nostru după ce aceste revizii devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Contact Us

Dacă aveți întrebări cu privire la acești termeni, vă rugăm să ne contactați.