Coaching în Carieră

De ce să apelezi la coaching în carieră?

Pentru că meriți ca jobul tău să te facă fericit/ă, să-ți aducă satisfacții, să te facă să mergi cu drag la birou și să-ți ofere un work-life balance corect. Iată ce vei primi în cadrul sesiunilor de coaching în carieră:

 • Înțelegere;
 • Ghidaj;
 • Teste psihologie și de personalitate;
 • Instrumente de luare a deciziilor;
 • “Repetiție” de interviu + feedback;
 • Adaptarea CV-ului la jobul ales și construirea scrisorii de intenție;
 • Încheiere și concluzii.

Poate ești familiarizat/ă cu zicalele: „La ora 18:00 sparg ușa” sau „Aoleu, mâine iar e luni” sau „Abia aștept să vină vineri”.

Viața la birou ne ocupă jumătate din starea de veghe. Și mulți din oamenii cu care ne întâlnim verbalizează sau gândesc propozițiile de mai sus. De ce? Cel mai probabil pentru că jobul pe care-l au nu-i satisface, nu-i face fericiți și nu le aduce împlinirea pe care o caută. Din păcate de multe ori mergem din inerție. Din comoditate și din teamă.

Aceste ședințe au ca scop să te susțină și ajute în descoperirea a ce este potrivit pentru tine din punct de vedere profesional.

Sesiunile de coaching în carieră merg mai profund în înțelegerea background-ului tău și a „de ce”-ului în alegerile pe care vrei să le faci. Aceste sesiuni nu urmează o structură prestabilită ci lucrează cu “materialul” tău. Ceea ce înseamnă că, în funcție de nevoia ta, sesiunile se pot concentra pe diferite aspecte precum:

 • Identificarea parcursului profesional/confirmarea jobului actual;
 • Construirea unui CV;
 • Pregătirea pentru interviu;
 • Dezvoltarea abilităților necesare obținerii unui anumit job (vânzări, management, empatie etc.);
 • Luarea deciziei corecte folosind instrumente decizionale;
 • Detalierea jobului ideal incluzând toate aspectele sale.

Structura programului de consiliere:

Prima ședință se va axa pe zona de explorare și cunoaștere. La această primă întâlnire vom investiga contextul profesional actual cât si experiențele anterioare, nemulțumirile ce te-au îndreptat către consiliere și împreună vom stabili obiectivele de lucru.

Următoarele ședințe vor fi ghidate de obiectivele anterior setate și vor include: baterii de teste de evaluare, analiza abilităților tale existente, ghidaj în dezvoltarea compentețelor necesare și semnalate în obiective, analiza pieței muncii cât și planul de acțiune.

Când să apelezi la consiliere în carieră?

Oricând simți că ești blocat(ă). Când orice zi la muncă pare a fi o zi de luni și o adevărată corvoadă. Sau atunci când simți că poți și meriți mai mult dar nu știi exact de unde s-o apuci.

Ce vei primi în urma consilierii?

În principal mult mai multă încredere și siguranță de sine. Acest aspect este cel mai important și un instrument de reușită pe termen lung.

Fiecare sesiune în parte este adaptată cu multă grijă nevoilor tale, de la cele logistice, la cele de învăţare. Suntem convinşi că un program 100% personalizat are cele mai mare şanse să fie unul de succes pentru tine.
 
 

 

Durata unei ședințe este o oră, costul unei ședințe este de 200 lei cu o întâlnire de cunoaștere gratuită, de 30 minute.

Înscrie-te astăzi și ai prima ședință gratuită!

Prima ședință gratuită

Înscrie-te astăzi la sesiunile noastre de coaching în carieră și ai prima ședință din partea noastră.

[contact-form-7 id="1113" title="Betterist_home_contactform"]