Cristina Ursu - Trainer, Coach, Terapeut

Consiliere în carieră, traininguri de dezvoltare personală și psihoterapie

Sesiuni Individuale

Concepute cu multă grijă, sesiunile noastre individuale au ca scop să te însoțească și susțină în parcursul ales de tine. Fie că îți cauți o direcție sigură, mai satisfăcătoare, mai “pentru tine” în cariera ta, vrei să îți duci programul de training la următorul nivel, sau simți nevoia de mai multă aprofundare pe plan personal, ședințele individuale sunt adaptate nevoilor și intereselor tale.

The Betterist îți pune la dispoziție următoarele ședințe individuale:

Sesiuni de Grup

Învață și aprofundează secretele leadership-ului, rafinează-ți tehnicile de vorbit în public, optimizează-ți procesul de luare de decizii cu ajutorul The Betterist. De 3 ani organizăm sesiuni publice de autoperfecționare (atât online cât și offline) şi toată lumea este binevenită. Alătură-te comunității Betterize Yourself și haide să devenim mai buni. Împreună.

Află detalii despre fiecare sesiune mai jos:

Prima ședință gratuită

Înscrie-te la sesiunile noastre de coaching în carieră și ai prima ședință din partea noastră.

Clienții/Partenerii noștri

Cine este The Betterist?

The Betterist a fost fondat în anul 2017 de către Cristina Ursu, absolventă a Facultății și Masterului de Psihologie, cu experiență profesională de peste 15 ani (în varii companii internaționale și corporații de renume) și Trainer de peste 10 ani în lucrul cu adulții, specializată pe zona de Public speaking, Storytelling, Train the Trainers și Orientare în Carieră.

Pasionată de dezvoltare și învățare, Cristina s-a certificat GCDF Coach de carieră și este de asemenea Trainer autorizat.

Pentru zona de Leadership o recomandă experienta de peste 7 ani în zona de management atât pentru echipe angajate cât și pentru echipe de voluntari. A coordonat echipe în arii precum servicii clienți, IT, recrutare , cât și în zona de training, ocupându-se în mod activ de formarea și pregătirea tuturor trainerilor noi din echipă.

În prezent este în formare în Terapie Cognitiv-Comportamentală și în timpul liber joacă în piese de teatru unde își exersează constant abilitățile de body language, inteligență emoțională, vorbit în public și cursivitate în discurs.

Nu în ultimul rând, Cristina a făcut parte din echipa TEDx Obor unde s-a ocupat de pregătirea celor 13 speakeri ai primei ediții, iar în prezent este co-organizator TEDx Băneasa și În Tandem.

Hai să ne cunoaștem

Pentru înscrieri sau orice curiozitate, nelămurire, informație suplimentară, sau dacă ai o super idee pe care te-am putea ajuta să o transformi în realitate, nu ezita să ne scrii. Îți vom răspunde cât de repede putem. Nu uita să cauți mailul și în spam. Mersi!