The Betterist Logo

15.06.2020

Newsletter #1

Povești și noutăți

Sper că primul newsletter The Betterist te găsește cu bine. Iată mai jos cum am început în forță lansări de noi proiecte frumoase și îți mulțumim tare mult că ne citești, urmărești și ești alături de noi.

Poster Betterize Yourself

Betterize Yourself

D E Z V O L T A R E A  T A,  P R I O R I T A T E A   T A

Știai că numărul căutărilor de locuri de muncă a crescut cu 75% în perioada pandemiei? Conform unui studiu efectuat de BestJobs, oamenii sunt mult mai orientați către a-și căuta un nou loc de muncă. Iar cel mai bun moment de a-ți dezvolta skillurile și clarifica direcția profesională e ACUM.

Hai la cursul Betterize Yourself – Dezvoltarea ta, prioritatea ta și vom găsi împreună locul TĂU.

Poster 15 minute pentru cariera ta

15 minute pentru cariera ta

Program ce are loc săptămânal, luni, de la ora 10:00. 15 minute de live-uri în care ofer direcții de carieră și business, instrumente de autocunoaștere și creștere a încrederii în sine. Ca să începem săptămâna cu bine :).

Keynote-ul primului live: Fiecare job, fiecare experiență, fiecare curs, oricât de inutile ar părea, te învață ceva. Acel ceva contribuie la obținerea acelei direcții sau cariere ideale. Profită de orice oportunitate apare și ți se potrivește.

Dacă vrei să vezi tot liveul, îl poți găsi aici.

Urmărește-ne pagina de facebook pentru următoarele sesiuni live.

Poster betterist.ro

Betterist.ro!

De curând am inaugurat site-ul The Betterist, în paginile căruia puteți regăsi toate programele de coaching, training și consiliere – fie individuale sau de grup.

Am inclus și o secție de noutăți în care vom publica articole cu povestioare cu tâlc și sfaturi pentru o viață mai bună. Am inclus mai jos o listă incompletă cu articole. Adăugăm conținut nou periodic, așa că fiți cu ochii pe site!

[mailpoet_form id="1"]